Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Pom Pom Clown Flerfärgad Peruk

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 10320
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 8
selected_index: 0
129 kr 199 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Planerat en maskerad som en färgsprakande clown? Med denna peruk kan du se horribelt läskig ut, men även otroligt vänlig och givmild ut. En peruk till många tillfällen som passar lika bra till halloweenfesten som till barnkalaset! Men sminka dig inte som en mördarclown bara när du fått ett extraknäck hos grannens unge! En av cheferna hos oss provade det, och han fick dessvärre flytta... från stan... och pendlar 25 mil till jobbet... dagligen. 

Pom Pom Clown Flerfärgad Peruk är en snygg peruk som passar till flertalet tillfällen. Peruken är flerfärgad, formad som en afroperuk fast med garn som hår. En rolig peruk som kan se både obehaglig och vänlig ut. Matcha med en riktigt snygg dräkt, och du har den perfekta maskeradoutfiten!

Material: Polyester
Storlek: One Size (vuxenstorlek)

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Randi för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen49012 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle