vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Poolparty

Slå till med ett poolparty som har allt man kan önska! Partykungen står redo med tillbehör och prylar som gör festen till en riktig plaskfest du sent ska glömma. Givetvis är det mycket i sortimentet som flyter, men här hittar du även grejer som du kanske inte ens hade tänkt att man behöver på ett poolparty. Men lita på oss – vi vet vad som krävs för en fulländad fest med bassängen som central punkt!

Allt för en plaskfylld poolfest!


Vi har gjort ALLT vi kan för att fylla vårt sortiment med fantastiska prylar som gör livet - och inte minst festen - vid poolen lite roligare för såväl barn som vuxna. Arrangera ditt pool party med med lek, sol och sommar i åtanke - och glöm inte att det nordiska vädret är värdefullt för att kasta bort!

Hitta rätt pool party-dekorationer hos oss!


För att sätta stämningen på ditt poolparty erbjuder vi ett fantastiskt sortiment av dekorationer som kommer att göra festen ännu mer färgglad och festlig! Hos oss hittar du allt från uppblåsbara dekorationer att använda både i och runt omkring poolen, exempelvis folieballonger, girlanger, vimplar och andra festdekorationer med tropiska sommarmotiv som ger hela området en sommarkänsla som heter duga. Varför inte fylla hela poolen med uppblåsbara madrasser, dryckeskylare och leksaker? Allt för att sätta färg mot det blåa vattnet!

Badmadrasser och flytleksaker är ett måste!


När det kommer till att flyta runt i poolen sätter fantasin gränserna, och hos oss hittar du ett brett urval av roliga och färgglada flytleksaker. Varför inte ta en avkopplande tur på ryggen av en uppblåsbar flamingo eller simma bredvid en glidande alligator? För de som vill ha en riktig match kan vi rekommendera våra uppblåsbara badbollar och hajar. Med dessa flytande leksaker blir din pool både en plats för lek och avkoppling!

Inget pool party utan roliga lekar!


Vi erbjuder mängder av produkter för populära vattenlekar och spel både i och runt poolen. Oavsett om du är ute efter spänning eller bara vill ha roligt med vännerna, har vi något som passar alla. Kika in vara vattenrutschkanor och slip ‘n slides, flytande beer pong-kit eller varför inte passa på att kliva in i boxningsringen med våra uppblåsbara boxhandskar och se vem som kan stå kvar längst? Vi har allt från det klassiska spelet kubb till själva poolen!

Här börjar din festliga dag med sol & bad!


Slå till och skapa ett poolparty utöver det vanliga med vårt fantastiska utbud av tillbehör, leksaker och dekorationer. Hos oss på Partykungen hittar du allt du behöver för att göra din fest till en oförglömlig upplevelse vid poolen. Välkommen till oss för att hitta inspiration och produkter som kommer att göra ditt poolparty till en succé!
Läs mer