pop-popcorn-butterscotch-73228-1

Pop Popcorn Butterscotch

69 kr

Välj variant:

Visa näringsdeklaration
 • Linda
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Bara för att det är jul betyder det inte att ditt popcornsug försvinner - och bara för att julen är över så måste du inte sluta sukta efter knäck! I det här snackset så möts fredagsklassikern med julfavoriten, och resultatet blir ett oerhört smarrigt snacks som passar vid alla tillfällen.

Pop Popcorn Butterscotch är popcorn med smak av knäck. De är veganska och glutenfria. Säljs i tjusig förpackning om 80 gram. 

Ingredienser: Poppade majskorn (31%), socker, glukossirap, sirap, kokosolja, rapsolja, salt, bakpulver: bikarbonat, naturlig arom (0,3%), emulgeringsmedel: SOJALECITIN. Tillverkad i en miljö som hanterar MJÖLK, NÖTTER och JORDNÖTTER. GLUTENFRI. Kan innehålla opoppade majskorn. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.