Pop-Up Kort

Ett kort är ett suveränt sätt att önska en vän eller en familjemedlem grattis, lycka till eller krya på dig. Med ett kort kan du alltså på ett enkelt sätt visa hur mycket du tycker om någon och att du tänker lite extra på just den personen just nu. Men nu är det så att det finns kort och sedan finns det kort, och här ska vi presentera kortens mästare – pop up-korten. Ibland kallas pop up-kort också för 3D-kort, och det är inte så svårt att förstå varför. När man öppnar ett pop up-kort poppar nämligen ett motiv upp helt av sig själv. Själva motivet är utskuret av papp, och du behöver inte göra något med kortet för att det ska fungera. All montering är klar när du får kortet. När kortet är hopvikt ligger motivet platt och när kortet öppnas vecklas motivet ut. Motivet kan vara allt från röda rosor till ballonger, söta hundvalpar och somriga solstolar. Här hos oss på Partykungen finns pop up-kort med en mängd olika motiv för många olika tillfällen.

Här hittar du till exempel härliga pop up-kort när du ska säga grattis till ett födelsedagsbarn. När jubilaren öppnar kortet poppar födelsedagspresenter fram eller ett fång ballonger. Ett annat födelsedagskort har en söt liten unicorn som poppar upp när kortet öppnas. En kul överraskning till någon som älskar allt som har med enhörningar att göra. Här finns också fina pop up-kort till ett brudpar. Ett av korten har en dekorerad bil som ploppar fram och på bilen står det ”Just Married”. Du kan också välja ett kort där en flaska champagne och två champagneglas ploppar fram när kortet öppnas. Andra teman på våra pop up-kort är romantiska röda rosor, söta bebisar och härliga semestervyer. Det finns med andra ord pop up-kort för nästan alla festliga tillfällen!

På en del pop up-kort finns plats att skriva en hälsing inuti kortet. På andra kort tar själva motivet hela utrymmet men då går det utmärkt att skriva något på kortets baksida eller på kuvertet. Ett pop up-kort är en fin present att ge bort men självklart kan du kombinera kortet tillsammans med en present – en födelsedagspresent, en bröllopsgåva eller kanske en ask choklad på alla hjärtans dag.

Välkommen nu att hitta ett pop up-kort som passar för tillfället du ska fira. Här finns fina pop up-kort till alla tillfällen. Det spelar ingen roll om du ska uppvakta en vän på födelsedagen, är inbjuden till ett romantiskt bröllop, ska fira att en liten bebis har fötts eller vill överraska den du tycker bäst om i hela världen – här hos oss på Partykungen finns massor av kort att välja mellan. Du beställer snabbt och smidigt korten online till billiga priser och med snabba leveranser – välkommen med din beställning!
Läs mer