Det sägs att fransmännen har socker i sina popcorn. Är inte det en hädelse? Att förstöra liksom. Varför sabba något så fantastiskt och perfekt som popcorn? Jo, för att man kan. Och det är faktiskt inte alls så dumt att krydda sina popcorn med konstiga saker när man väl har provat. Fransmännen är förlåtna.
Popcornkrydda Nacho Cheese är det godaste alternativet till att krydda dina popcorn med. Aldrig förr har popcorn vart så enormt smakrika som de är nu.
Ingredienser: Cheddarost, torkad blandning av ost (Kornig och Blå (mjölk, ost kultur, salt, enzymer)) Vassle, delvis torkad sojaolja, Koncentrerat vassleprotein, laktos, maltodextrin, salt, vassleprotein, smör mjölkpulver, dextros, lök & vitlök, FD & C Gul # 5 & # 6, Krydda, DINATRIUMINOSINAT & guanylat, kiseldioxid tillsätts för att förhindra klumpbildning . INNEHÅLLER: Mjölk. GLUTENFRI. 85 g.
Taggar