Visa större bild

Power Ranger Grön Morphsuit

first_saleprice.value: 27920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
349 kr 499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Go go Power Rangers! Förvandla dig till den högt-sparkande Rita Repulsa och visa vem som är chefen. Denna strålande gröna dräkt kommer sprida ljus över dansgolvet och sätta dig i centrum av festen.

Power Ranger Grön Morphsuit består av en tight helkroppsoverall som är sydd i lycra av hög kvalitet. Dressen kommer med dragkedja längs ryggen och upp över baksidan av huvudet. Masken sitter ihop med resten av dräkten och går att se igenom (med begränsad sikt!).

De små hålen i tyget gör det möjligt att dricka alkohol (eller saft om man så önskar) med masken på. Lycra är ett mycket töjbart material som kan töjas upp till sex gånger sin ursprunglig längd.

  • Finns i storlek: Medium, Large, X-Large och XX-Large
  • Inkluderar: Helkroppsoverall med huva
  • Material: 100% Lycra

Detta är en officiellt licensierad Morphsuits™ produkt.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen20756 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle