Visa större bild

Price Me Up Partyspel

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 48
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Visst är det fascinerande vad folk kan göra för pengar? Hur mycket skulle du själv kräva för att exempelvis hugga av dig ena armen? Eller hur mycket kräver du för att idka samlag med din bästa väns mamma? 5 kr, 50.000 kr, eller rent av 100.000 kr? Tro det eller ej, men människor kan göra väldigt märkliga ting för pengar...

Price Me Up Partyspel är ett riktigt rolig festspel att spela tillsammans med vänner. Men hur spelar man? Första spelaren drar ett kort och läser upp innehållet högt. Sedan bestämmer sig spelaren för hur många kronor och ören han eller hon kan tänka sig ta för att utföra det som står på kortet. De andra spelarna får sedan samla på sig ledtrådar genom att fråga frågor relaterat till innehållet på kortet. Spelare ett, som drar kortet, måste svara ärligt. När alla ledtrådar är samlade får de andra spelarna gissa sig till priset. Den med flest kort när leken är slut vinner! Ett helroligt spel som avslöjar dina vänners mörka pengasug.

  • Språk: Engelska
  • Antal spelare: 2+
  • Speltid: 30-90 min
  • Speltyp: Kortspel
  • Ålder: Från 16 år
  • Instruktioner medföljer

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen63003 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle