pringles-smokey-bacon-1

Pringles Smokey Bacon

29 kr

190 gram

 − art.nr 43334-1
Inte riktigt lika tillfredställd av den orginella sourcream & onion-smaken längre som du var förut? Vill du testa någonting nytt ingen har testat tidigare? Vi har hört dina önskningar och har nu Pringles Smokey Bacon som svar! Tunna och spröda potatischips med smak av en riktigt rökig baconkrydda kommer få dina smaklökar att göra en trippel-backflip av lycka! Du får USA, biochips och pringles i ett och samma... Hur gott kan det bli? 

Pringles Smokey Bacon är tunna och spröda potatischips med smak av rökig bacon. De kan avnjutas när som helst tack vare det smarta röret samt ett förslutningslock så att du kan bära med dig det var som helst. Tasty!

Säljs styckvis (190g)

Ingredienser: Vakuumtorkad potatis, vegetabiliska oljor (solros, majs), rismjöl, vetestärkelse, majsmjöl, baconkryddblandning (jästpulver, smakförstärkare (mononatriumglutamat, dinatriumguanylat, dinatriuminosinat),vetemjöl, lökpulver, aromer, rökaromer, färgämne (paprikaoleoresin), vitlökspulver, syra (citronsyra), emulgeringsmedel (E471), maltodextrin, salt, färg (annatto). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Näringsdeklaration

Omdömen

28

Frågor & svar

0

Taggar