Hem
Festartiklar Kort Rådgivningskort

Rådgivningskort

Det kan låta lite gammaldags och torrt med rådgivningskort men det är det faktiskt inte. Rådgivningskort är en fin sak att plocka fram på fester och kalas och korten blir också ett härligt minne att spara. På korten får gästerna helt enkelt skriva ner råd och tips till festens huvudperson. En gäst vill kanske skriva en lyckohälsning inför framtiden, någon annan vill kanske ge ekonomiska råd och en tredje vill punkta upp tre saker som man aldrig får glömma när man ska åka på semester. Råden och tipsen på rådkorten kan vara stora eller små, roliga eller viktiga, personliga eller allmänna.

Rådgivningskort kan till exempel användas på bröllop, dop och studentfester. Ett förslag är att inkludera rådgivningskorten i inbjudningarna. Då kan dina gäster skriva ner sina kloka råd hemma innan de kommer till festen. På festen kan du sedan samla ihop alla korten, gärna i en kortlåda. Du hittar flera olika kortlådor här hos oss på Partykungen. Rådgivningskorten kan också blir en kul aktivitet att göra på själva kalaset. Glöm inte bort att ta med pennor! På en babyshower kan du till exempel plocka fram söta rådgivningskort och be alla gästerna att skriva ner en hälsning eller ett råd till bebisen. Spara sedan korten och när barnet är tillräckligt gammalt tar ni fram korten och läser dem. Vem vet? Det kanske står många bra saker på korten!

Be gärna gästerna att vara så kreativa som möjligt när de ska skriva ner sina tips och råd. Tillsammans har dina gäster massor av olika erfarenheter och kunskaper och visst skulle det vara fantastiskt att få ta del av detta? Någon kanske vet hur man kokar ägg med perfekt resultat varje gång och någon annan kanske har varit gift i många år och kan ge kloka råd hur man får ett lyckligt äktenskap som håller hela livet. Du kanske har en vän som kan tipsa om hur man bäst tar hand om barn i trotsåldern eller hur man kompromissar smart med en tonåring. Tanken med rådgivningskort är alltså att du ska kunna plocka fram dem i framtiden och få hjälp i olika situationer. Korten blir så klart också ett fint minne från festen!

På Partykungen finns flera olika rådkort. Det finns till exempel kort med förskrivna meningar med utelämnade luckor. Det kan till exempel stå "Jag heter...." och "Kom alltid ihåg att...". Det finns faktiskt också inspelningsbara kort där du kan be släkt och vänner att prata in en hälsning. Detta blir en mycket personlig hälsning. Tänk vad spännande att öppna upp kortet och lyssna på vilka råd och tips som dina kompisar eller din familj vill skicka med dig.

Beställ rådgivningskort snabbt och enkelt på Partykungen! Vi har ett stort utbud av råd-kort och du handlar enkelt online, alltid till låga priser och med snabba leveranser.
Läs mer