raveflicka-dam-maskeraddrakt-1
raveflicka-dam-maskeraddrakt-2
raveflicka-dam-maskeraddrakt-3

Raveflicka Dam Maskeraddräkt

 499 kr  299 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Visa storleksguide

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Här är dräkten för den riktigt spralligt glada ravetjejen. Vill du klä dig i cookie-monstrets anda, se ut som en karaktär från Monsters Inc. eller helt enkelt vara den färggladaste på hela maskeradfesten? Den här utklädnaden har inga kreativa spärrar, så det är fritt fram att tänka utanför boxen när du väljer karaktär!

Raveflicka Dam Maskeraddräkt inkluderar klänning med tutukjol och en mössa i monsterstil. Kommer i storlekarna x-small, small/medium och medium/large. Tillverkad av polyester, nylon och spandex. Observera att peruk och strumpbyxor ej medföljer.

  • Material: Polyester, nylon, spandex
  • Storlek: XS, S/M, M/L
  • Inkluderar klänning och mössa
  • Peruk och strumpbyxor medföljer ej
  • Tvättråd: 30°C

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.