Regnbågs Kalas

Alla, både vuxna och barn gillar kalas med regnbågstema. Vem blir liksom inte glad över dekorationer i regnbågens alla färger? Här har vi samlat massor av dekorationer som passar perfekt till ett regnbågskalas. Så håll till godo! Här finns dekorationer i rött, orange, gult, grönt, blått, indigo och violett. Men hur får man till ett riktigt härligt regnbågskalas? Här kommer våra bästa tips!

Vi börjar med dekorationerna och här gäller verkligen more is more. Frossa i färgglada och roliga ballonger, girlanger, serpentiner, konfetti och partyhattar – allt i regnbågens färger. När du sedan ska duka upp kalasbordet kan du till exempel välja en duk, pappmuggar, papptallrikar, servetter och tårtljus. Allt så klart i regnbågens färger! Med regnbågsdekorationer från Partykungen kommer du snabbt och enkelt skapa en färgsprakande festlokal som dina gäster kommer att älska.

Vi föreslår att du även försöker tänka till lite när det kommer till maten och drycken som ska serveras så att det också passar in i regnbågstemat. Du kan till exempel servera en fruktsallad med alla möjliga sorters frukter. Ska du bjuda på en tårta kan du färga grädden eller marsipanen med livsmedelsfärg och sedan måste du så klart också sticka ner några färgglada tårtljus i bakverket. Vill du servera något vanligt som pizza som du vet alltid kommer att bli uppskattat, i alla fall om det är många barn på kalaset, kan du kalla rätterna för något färgglatt. Varför inte bjuda på regnbågspizza med valfri topping?

Lekar och olika aktiviteter på fester och kalas brukar uppskattas av både stora och små. Du kan till exempel göra en regnbågsjakt där det gäller att hitta de sju färgerna i regnbågen för att komma till skatten. Du kan också ta fram papper och pennor och låta alla gäster skapa egna färgglada konstverk. Eller varför inte göra ett enda stort konstverk tillsammans? Och så måste du så klart också sätta på lite skön musik som ni kan lyssna på. “Over the Rainbow” är en given låt på spellistan! Avsluta gärna kalaset med en regnbågspinata. Du hittar den här! Först fyller du den med godis och sedan hänger du upp den i taket eller utomhus under ett träd. Låt sedan gästerna slå på den tills den går sönder och allt godis trillar ut. Vill du istället köra med klassiska kalaspåsar finns så klart färgglada påsar att beställa.

På Partykungen kan du snabbt och smidigt beställa allt du behöver till ett kalas med regnbågstema. Välj mellan ballonger, servetter, ljus, muffinsformar, pappersfjädrar, sugrör och mycket mer i regnbågens alla färger. Lägg allt du vill beställa i varukorgen och klicka hem din beställning. Vi skickar allt med en snabb leverans. Kalasdekorationer ska man inte behöva vänta på! När du har fått hem din beställning är det bara att gå loss. Var kreativ och dekorera i hela hemmet! Kanske till och med badrummet kan få en färgglad ballong i ett hörn eller en girlang i taket? Lycka till med ditt regnbågskalas!
Läs mer