Visa större bild

Regnponcho för Skor

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Har du nyinköpta Gucciskor för 10.000€ du gärna bevarar fräscha så länge som bara möjligt? Då är dessa ponchoöverdrag för skor någonting för dig! De fungerar nämligen precis likadant som en vanlig poncho, fast för skor dårååå! Smart serru...

Ponchos för Skor säljs parvis och är en life saviour för dina skor eftersom de är helt vattentäta med förstärkt botten. Ponchos för skor finns i storlekarna Small, Large och är återanvändbara en bra tid framöver, så länge du är rädd om produkten. Ponchosen har en dragkedja på varje och tar ingen som helst plats i exempelvis fickan. Storleken Small passar bättre för barn och tonåringar, medan storleken Large passar bättre för vuxna dojjor.

Mått:
Small = 28 cm
Large = 34 cm

Säljs parvis i storlekarna Small och Large.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Åsa för 7 månader sedan
    Ångrade köpet Men rolig som idé
    1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen53690 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle