Visa större bild

Rest in Pieces Badrumsdörr Dekoration

(47 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 38
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Åh nej! Någon har gått och lemlästat både damen och herren som annars så trevligt brukar vägleda oss in på rätt toalett. Kanske kan du hålla inne kisseriet tills du kommer hem? Eller smygskvätta lite i värdens blomkrukor?

Rest in Pieces Badrumsdörr Dekoration är en sticker som du fäster på badrumsdörren. Motivet har en gul bakgrund och föreställer de klassiska ikonerna för dam- och herrtoaletter, med skillnaden att damen och herren har blivit av med diverse kroppsdelar. Under damen och herren ligger deras kroppsdelar i blodpölar och längst ner på klistermärket finns texten "Rest in Pieces", där det egentligen skulle ha stått "Restroom".

Mått: ca 32 x 28 cm.

Taggar

OMDÖMEN (47)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Roger för 4 år sedan
  OK inte mer. Inte den bästa upplösningen på bilden, ser ut som en lågupplöst bild från nätet som någon har skrivit ut. Hade den varit lite mindre i storlek så hade den varit bra. Måttet på den är ca 32,5cm hög och 28,5cm bred.
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Richard för 4 år sedan
  Vikt vid mottagande
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30899 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle