Till toppen
Visa större bild

Retro Line Ismaskin

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 143600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
1795 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Även den hetaste sommardagen kräver iskalla tropiska drinkar. Eller kanske är det framförallt den dagen som behöver innehålla extra många iskalla tropiska drinkar. Se till att ha isbitarna redo när sommarfestgästerna kommer så att ingen står där i värmen med en ljummen drink. Det skulle få vilken fest som helst att kännas som Tjernobyl 1987. Ismaskinen är med andra ord ett mycket hett alternativ... fast svalt. Du fattar.

Retro Line Ismaskin är ett måste i hemmabaren. Med färdiga isbitar då du behöver dem finns det inte en chans att festen svalnar. Den här ismaskinen är lika enkel att använda som en vattenkokare. Fyll den med upp till 2,2 liter kallt vatten, välj mellan small, medium eller large isbitar och vänta sedan på att upp till hela 13 kg i levereras dagligen! Helt utan att du behöver kontakta en VVS-firma för installation.

Information:
  • Märke: Retro Line
  • Effekt: 220 V 50 Hz
  • CE märkt produkt


Mått 37,5 cm hög, 30 cm bred och 37,5 djup.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Stefan för 2 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 6 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30274 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle