Retroläsk

Vi erbjuder dig nostalgitrippar tillbaka i tiden med hjälp av ett sortiment av retroläsk! Partykungen har sina egna favoriter som vi gärna delar med oss av. Återupplev sockersöta barndomsminnen och härliga sommaräventyr med klassiska läskedrycker i näven.

I vårt utbud av retroläsk har vi naturligtvis Pommac som en självklar produkt att erbjuda våra kunder. Den fantastiska läsken tycks överleva vad som helst och går aldrig ur tiden. Kanske är det den balanserade sötman med smak av äpple och hallon, eller så är det den champagneliknande färgen som gör den till ett perfekt alternativ på nyårsfiranden eller andra fina tillställningar. I vårt utbud finns även den oemotståndliga Gammeldags Glögg från Sockerbageriet.

Återupptäck dina favoriter bland retroläsk och bjud dina nära och kära på samma smaker som du upplevde som liten. Beställ dessa läskande drycker från Partykungen och ställ till med ett stort nostalgikalas redan till helgen. Med smaker som väcker vackra minnen blir festen definitivt en stor succé.
Läs mer
3 träffar