Visa större bild

Ring For a Beer Nyckelringsklocka

(23 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
29 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

När du satt dig bekvämt i din skönaste fåtölj och lagt filten över benen, skjutit bordet närmre och slagit på filmen så är du HEMSKT att komma på att ölen fortfarande står kvar i köket. Lugn, allt du behöver göra är att ringa i den här klockan så kommer ölet till dig. Även om du är ensam hemma. Jo, det är helt sant! Öl lyssnar till just den här klockan.

Ring for a Beer Nyckelringsklocka är en liten bjällerklocka med en nyckelring, så att du vet att du har den med dig vartän du går. Klockan är röd med svart handtag och på klockan står texten "Ring for a beer". Tyvärr kommer inte ölen av sig själv som texten innan lurades om, utan du behöver ha en servitör där hemma som ordnar det åt dig.

Mått: Klocka: 6 x 3,5 cm (HxØ), Klocka med kedja och ring: 12 cm.

Taggar

OMDÖMEN (23)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Emmy för 3 år sedan
  Blev en jätte bra julklapp till min öl älskande kompis
  1 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Linnéa för 8 månader sedan
  Jag fick kontakta er då de var en defekt på ringklockan . Fick en ny skickad till mig utan extra kostnad. Men bra i övrigt.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen27490 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle