Till toppen
Visa större bild

Ring of Fire Sällskapsspel

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Låt oss presentera ett nytt, banbrytande sällskapsspel som är en kombo av djävulen själv och skrattguden! Ring of Fire är ett spel där varje spelare måste innehava stort mod och nerver av stål då vem som helst kan råka ut för djävulens verk när som helst, och det kan smaka riktigt förfärligt vill vi lova. Do you have the guts? 

Ring of Fire Sällskapsspel är ett superroligt sällskapsspel där ni är upp till fyra spelare. Varje spelare turas om att skrapa (precis som skraplotter) rutorna på spelbordet, och under står det en dryckesutmaning som varje spelare måste göra. Det kan vara utmaningar som att "alla killar dricker" eller "välj valfri spelare som måste dricka 9 klunkar"!

Men under alla skrapcirklar finns inte bara utmaningar, utan även "flame-symboler" som de kallas, och när man får den symbolen måste man fylla på glaset i mitten av spelbordet med det man själv har i glaset. När den fjärde och sista "flame-symbolen" dyker upp måste den som skrapat fram symbolen dricka hela glaset med massa sumpar. Se till att dricka olika drycker hela tiden för att göra det riktigt surt för förloraren.

Information om Ring of Fire Sällskapsspel:
 • Antal spelare: 2-4 st
 • Språk: Engelska
 • Tid: från 10 minuter
 • Medföljer gör: Ett glas, spelmattor för totalt 3 spel och varje matta kan användas en gång!
 • Medföljer gör även en manual/spelregler

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Elise för 4 månader sedan
  Riktigt roligt spel med kul utmaningar/straff. Stort plus att spelreglerna fanns på flera språk.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47669 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle