robin-av-sherwood-maskeraddrakt-1

Robin av Sherwood Maskeraddräkt

499 kr

Välj variant:

Visa storleksguide

Tillbehör

Pilbågsset för Barn

Pilbågsset för Barn

59 kr
Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktbeskrivning

Dyk upp på festen som om du precis hade lämnat Sherwoodskogen bakom dig och sagt ett tillfälligt adjö till Little John och resten av hjältarna! Dräkten är tillverkad i rödbrunt och grönt tyg med kompletterande fjäderhatt, ett bälte i midjan med matchande bälteväska. Denna dräkt är mycket populär och kommer alltid att vara varmt välkommen bland alla de inbjudna! Vem vill inte hälsa räddaren i nöden Robin Hood välkommen!

Robin av Sherwood Maskeraddräkt är tillverkad huvudsakligen i polyester och inkluderar en brunaktig jacka med gröna skjortärmar, ett par matchande byxor, ett brunt läderliknande bälte samt en matchande hatt. Komplettera ditt köp med skor, pilbåge, pilar samt peruk för en komplett look som på bilden.

Observera att den bruna sidoväskan på bältet ej medföljer.

Finns i storlekarna: Small och Large.
 • Magnus
  för 4 år sedan
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  När jag skulle köpa min dräkt så stod tydligt att det skulle ingå en midjeväska. När jag får dräkten levererad så saknas denna. Det verkar va så i alla paket av denna typ.
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!