Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Rock Star Blond Deluxe Peruk

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 92
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Vill du komma som en 90-talsrockstjärna på maskeradfesten? Gör det, men glöm inte denna urläckra rockstjärneperuk som får 100% av killarna på fall. Peruken håller en avsevärt hög kvalitet och passar till de flesta tillfällen, speciellt till konserter! 

Rock Star Blond Deluxe Peruk är en mycket högkvalitativ rockstjärneperuk för damer. Peruken har en rockig 90-talslook vilket betyder att den passar perfekt till nostalgifester m.m. Peruken känns äkta när den sitter på huvudet och kommer i en blond färg. Peruken kommer i storleken One size för vuxna och kan hårfönas om man vill det, men helst inte tvättas, stylas med plattång eller liknande.

  • Material: 100% polyester
  • Storlek: One Size (vuxenstorlek)

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder och tillbehör som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass!

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen58307 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle