Visa större bild

Rött Spöke Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
199 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Gå på nästa maskerad som Pacmans ärkefiende, det läskiga spöket som är ute efter den gula pricken och som inget hellre vill än käka upp honom innan han äter upp de mumsiga körsbären. Den här snygga maskeraddräkten förvandlar dig enkelt och snabbt till en av karaktärerna i det klassiska arkadspelet - en garanterad succé om du går på fest med riktiga spelentusiaster. Jaga din kompis som klätt ut sig till Pacman medan du försöker ta poäng i spelet live.

Rött Spöke Maskeraddräkt består av ett rött spöke från spelet Pacman som sitter runt mage/bröst. Endast framsidan har motiv.

Storlek: One size vuxen. Material: Polyester.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen61603 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle