Visa större bild

Rysk President Piggyback Maskeraddräkt

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
599 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Att vara i närheten av en rysk president är ju inget som sker dagligen och att rida på en rysk president hör definitivt inte till vanligheterna. Därför skulle det väl vara otroligt roligt att få testa det någon gång! Dina vänner får vara i närheten av en rysk president medan du får testa att rida på hans axlar, tänk vilken upplevelse! Det är ju helt klart något att bocka av på sin bucketlist.

Rysk President Piggyback Maskeraddräkt är en svart polyesterdräkt som föreställer en rysk president i en svart kostym med röd slips.  Maskeraddräkten består även av ett uppstoppat huvud av gummi samt uppstoppade armar och gråa ben som ger illusionen av att du rider på diktatorns axlar. Dräkten sitter runt din midja med hjälp av resår.

One size (vuxenstorlek).

Modellens t-shirt ingår ej.

Observera att du måste stoppa upp delar av dräkten med egen fyllning för att uppnå samma resultat som på produktbilden, exempelvis med tidningspapper!

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Melker för 1 år sedan
    Den var jätte rolig o såg jätte bra ut (vann en tävling på min skola med den) men tyckte att benen som man stoppar själv hängde lite för mycket ut över axlarna på presidenten. Men der var inget som en säkerhetsnål inte kunde fixa.
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48297 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle