Visa större bild

Såpbubblor Lejonvakten

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 720
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
9 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

En liten behållare med såpbubblor är alltid en populär present och den här behållaren med motiv från den fina filmen Lejonkungen kommer att bli extra populär. Lägg ner den i kalaspåsen så får alla små kalasgäster ta med sig en behållare hem när kalaset är slut. Det kommer bli en mycket uppskattad present! Såpbubblor är magiska att blåsa. De fina bubblorna mot himlen lockar fram både skratt och lek!

Såpbubblor Lejonvakten är en behållare med 60 ml såpbubblor. Såpbubblorna kommer med olika motiv från filmen Lejonkungen och säljs osorterat.

Säljs styckvis.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Sara för 8 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen52160 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle