vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Schlagerballonger

Schlagerfesten är en fest som inte bara handlar om musik och sång, utan också om att skapa en festlig stämning och atmosfär såklart. Och då är schlagerballonger precis vad du behöver! Vi på Partykungen förstår vikten av att ta din schlagerfest till en maxad nivå, och därför har vi ett gediget utbud av ballonger som passar perfekt för schlagerfesten.

Vilka ballonger passar till en schlagerfest?


Tänk "glitter och glamour" för att välja de rätta ballongerna. Både guld- silverfärgade ballonger passar utmärkt in i ett schlagertema, likaså rosafärgade. Men också skimrande eller glittrande heliumballonger är klockrena som schlagerballonger. Ett enkelt sätt för att få till en riktig stämningsfull fest helt enkelt. Fyll gärna dina schlagerballonger med helium så de svävar effektfullt uppe i taket, som höjer schlagerkänslan ytterligare hos gästerna!

Visuellt spektakel!


När det kommer till schlagerfester är det snarare "all in" som gäller än "less is more". Latexballonger är perfekta både som festdekorationer eller för att skapa interaktiva och lekfulla stunder för alla på festen. Sprid ut dem över festlokalen och låt gästerna själva blåsa upp dom för att ytterliga öka schlagerfeelingen. För den ultimata schlagerfesten är de rätta ballongerna avgörande, och våra uppblåsbara doningar är det perfekta sättet för att sätta tonen. Spana in vårt breda sortiment och skapa en festlig atmosfär som kommer att bli omtalad länge efter schlagerfesten är över!
Läs mer