vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Evenemang Schlagerfest Schlagerdekorationer

Schlagerdekorationer

Schlagerfesten är en fest som inte bara handlar om sång och musik, utan om att skapa en festlig atmosfär också såklart. Och då är det dekorationer som utstrålar schlager som gäller helt enkelt! Vi på Partykungen hjälper dig naturligtvis med att göra din schlagerfest så rolig och häftig som möjligt, och därför har vi ett enormt utbud av dekorationer som passar perfekt för schlagerfesten.

Vilka dekorationer har man på en schlagerfest?


Låt kreativiteten flöda när det kommer till schlagerdekorationer! Häng upp ett skimrande glitterdraperi i dörröppningen, blås ut coola serpentiner och pynta med häftiga swirls uppe i taket. Med små enkla medel som dessa kan du skapa en makalös atmosfär. Och varför inte ta tillfället att införskaffa en speglande discoboll och komplettera med discolampa för en ljusshow utöver det vanliga? Där snackar vi schlagerdekoration med stort S!

Glitter och glamour i fokus!


Tänk "glitter och glamour" för att välja färger på dina schlagerdekorationer; svart, guld och silver är alltid ett säkert kort. Men också häftiga färger såsom rosa och lila passar kanon in i schlagertemat. Med färgsprakande dekorationer kommer schlagerfesten tveklöst bli något utöver det vanliga, och bli en extra minnesvärd fest för alla dina gäster. Ta en titt i vårt fantastiska utbud av schlagerdekorationer och var allt annat än blyg! Vid ett schlagerparty är det verkligen dekorationerna som hjälper till att fixa den roliga och glada stämningen, och givetvis är det all-in som gäller!
Läs mer