Visa större bild

Serveringsbricka Vinglas

first_saleprice.value: 27920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
349 kr 499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Snart ska brorsan till att gifta sig och det kommer att bli en hejdundrande fest. Eftersom du är yngre än honom har du på något sätt fått en stämpel för livet som lillebror, och du måste gå med på allt han ber dig att göra. Den här gången handlar det om att servera gästerna både mat och dryck. Maten känns okej tycker du, den står stadigt på breda tallrikar. Men vinserveringen fasar du för! De dyra glasen kommer att vingla på höga fötter och hota med att tippa och krasa i backen så fort du tar ett litet felsteg. Hua! Men ta det lugnt, det finns lösningar på allt! Här har vi till exempel en helt grymt smart vinbricka som håller glasen åt dig! Det enda du behöver göra är att glida fram mellan borden med ett stolt leende på läpparna. Det är ju trots allt din fina storebrors stora dag!

Serveringsbricka Vinglas är en snygg, transparent bricka avsedd att servera till exempel vin med. Brickan är tillverkad av klarplast och har smarta hål längs kanterna som du placerar vinglasen i samt ett hål i mitten som gör den lätt att bära. Den har plats för 10st röd- eller vitvinsglas av standardstorlek. Diskas för hand.

Ø: ca 40 cm.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen29782 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle