Visa större bild

Serveringsfat i Plast Rektangel Limegrön

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

När man letar efter nytt porslin eller serveringstillbehör är det viktigt att man prioriterar att tillbehören man införskaffar är av hög kvalitet. Om du planerar att hålla i ett kalas eller åka på utflykt under sommaren kommer de här serveringsbrickorna att bli dina bästa vänner. De är nämligen den perfekta kombinationen av kvalitet och design.

Serveringsfat i Plast Rektangel Limegrön är ett 3-pack med limegröna serveringsfat. Plastbrickorna är mycket tåliga och är därför utmärkta serveringsbrickor vid tillfällen då du inte vill använda ditt mest ömtåliga porslin, som på utomhusfester eller om du ska på utflykt.

3-pack
Material: plast
Mått: 23 x 32 cm
Färg: limegrön

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen45250 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle