Till toppen
Visa större bild

Serveringsfat Rektangel Roséguld Metallic

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 14
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Lyxiga mindre serveringsfat i roséguld metallic. De passar perfekt på alla möjliga festliga tillställningar, allt från bröllop och dop till födelsedagsfester och nyårsparty. De är inte bara snygga, de är praktiska också. De är gjorda för engångsbruk och när festen är slut kan de bara slängas. Du slipper all disk och kan njuta av festen och av dina gäster!

Serveringsfat Rektangel Roséguld Metallic kommer i en förpackning med åtta stycken rektangulära papperstallrikar. Färgen på faten är metallic roséguld. Matcha gärna med andra produkter i metallic för ett riktigt festligt intryck.

Säljs i 8-pack.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Jenny för 1 år sedan
  Fina ..Men missledande med texten ”mindre serveringsfat” när de i själva verket är i assiett-storlek, storlek/mått på varan skulle vara bra info.
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Sanna för 8 månader sedan
  superfina men saknar måttangivelser. Trodde de skulle vara större. Verkligt mått 13x23 cm, passar till tapas och crostinis med andra ord.
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46405 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle