Visa större bild

Servetter Leopard

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
29 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Med de här häftiga servetterna med brunt leopardtryck skapar du enkelt en trendigt dukning. De passar perfekt när du ska bjuda över kompisarna på en god middag eller när du bjuder släkten på fika ute i trädgården en varm sommardag. Servetterna passar så klart lite extra bra om du planerar en temafest eller en maskerad med djurtema eller djungeltema!

Servetter Leopard inkluderar 20 stycken pappservetter. De är vita med brunt leopardtryck. Servetterna är 33 x 33 cm när de år utvikta och 16,5 x 16,5 outvikta.

Säljs i 20-pack.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Mirka för 5 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen67036 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle