Meny

Sheriffhalsband

49 kr

Välj variant:

 • Alexander
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  dålig kvalité på snöret. gick sönder innan jag kom till festen.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Anna-Carin
  för 1 månad sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Gabrielle
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Som invånare i den mycket lilla västern-staden arbetar och sliter du för att få ihop dina vardag och bidra till ett fint och lugnt samhälle. Men alla är inte lika flitiga som du, och ställer istället till med oreda. Därför har staden en egen sheriff, och han är en mycket respektingivande man. Du ser honom ibland strosa väldigt långsamt längs huvudgatan när du sitter på altanen. Han tittar hela tiden i marken, tuggar tobak och spottar, har hatten för ögonen och är alltid beredd med handen på pistolen vid höften ifall en bandit dyker upp. Det känns tryggt. Den här mannen är inte rädd för någonting.

Tuggtobaken smakar lika äckligt som vanligt, rent vidrigt. Men eftersom folk verkar tycka att det är respektingivande så tuggar du det ändå. Du har dragit ner cowboy-hatten för ansiktet och tittar i marken så att ingen ska se att du egentligen är helt blek och grön i ansiktet, illamående och svettig av tobakens effekt. Dessutom är du livrädd för i princip allt. Lättskrämd och harig. Du måste ha ditt tjänstevapen med dig när du är i tjänst så det har du säkrat i hölstret på höften, men ändå håller du hårt i det så att det inte skakar för mycket. Pistoler avfyras lätt om de skakar, det har du fått lära dig. Du tar väldigt långsamma och försiktiga steg för att inte råka skjuta dig själv i benet. Det enda du kan tänka på är vad fan du ska göra om det kommer en bandit.

Sheriffhalsband är en klassisk sheriffstjärna i metall som sitter fast runt din hals med ett svart snöre som har två metalldetaljer längst ut på vardera ände av snöret.

Mått: ca 80 cm totalt.