Shorts

Shorts, garderobens skönaste plagg? Förmodligen, särskilt när sommarvärmen kommer, eller när du åker till sandstranden. Här har vi samlat alla våra shorts för såväl barn som herr och dam. Kanske känner du också att du saknar ett par korta paljettshorts? Eller ett par badshorts med Sverigeflaggan? Två shorts som verkligen har sin givna plats i garderoben. Här har vi dessutom ett stort utbud av badshorts från omtyckta RT (Round Table).

Badshorts är sommarens bästa och mest bekväma plagg. Visst, varje sommar ser man folk i långa jeans, men du behöver inte följa strömmen. Välj istället ut ett par härligt luftiga badshorts och matcha med flip-flops och en skön tisha. Du kommer inte svettas och förmodligen vara den snyggaste personen på playan

Vem åker egentligen till ett köpcentrum nu för tiden? Köp shorts online så slipper du stressa runt med tusentals människor på ett överfyllt köpcentrum. Från din skönaste fåtölj, soffan eller toaletten kan du enkelt klicka hem ett par nya shorts online. Förutom snygga och stiliga badshorts i längre modell har vi såklart något även för dig som älskar färgsprakande plagg. Våra pride-shorts i mini-mini modell passar precis alla. För vem vill inte se ut som en glittrande regnbåge?

När du shoppar dina shorts online hos oss på Partykungen kan du handla i lugn och ro. Vi har ett enormt utbud av sköna och snygga kläder, så hitta gärna andra plagg som du kan matcha dina shorts med! Dessutom har vi en rolig, kreativ och utmärkande touch på våra produkter, vi heter inte Partykungen utan orsak. Ett par badbyxor blir såklart betydligt mer iögonfallande om de är prydda med svenska flaggan – hej nationaldagsfirande, midsommar och VM!

Med våra shorts behöver du aldrig mer försvinna i mängden. Istället kan du vara den du är menad att vara – självsäker, tuff, snygg, oemotståndlig och intressant! Välj och vraka bland våra shorts och beställ i förväg så du är redo inför årets första dopp. Vi erbjuder sköna shorts online för hela familjen, varför inte matcha?

När du ändå är i full gång med att planera inför sommaren, varför inte kolla in våra andra kläder och accessoarer? Ett par färgglada strandshorts tillsammans med en klassisk solhatt kommer direkt ge dig den där avslappnade men samtidigt trendiga outfiten du vill ha.

Förbered dig inför sommarens alla spektakel genom att beställa flera shorts online i olika färger och design. Ett par mörkblå eller svarta badshorts passar bra när du vill ha en mer diskret approach. Vill du stå ut från alla andra svennar på stranden bör du satsa på något mönstrat, skrikit eller kanske extra kort?

När du letar efter något mer originellt hittar du det hos Partykungen. Tråkiga butiker kan slänga sig i väggen! Är det originalitet, bekvämlighet och stil du är ute efter är det här du ska shoppa dina shorts. Lägg din beställning redan nu så är du redo för nästa strandparty!
Läs mer