Till toppen
Visa hela beskrivningen

Shorts


Shorts är fantastiskt skönt att ha när sommarvärmen slår till och självklart vill du ha ett par snygga shorts som gör dina ben rättvisa och samtidigt låter luften cirkulera kring dem. Till skillnad från långbyxor låter ett par shorts också dina ben se dagens ljus och på så vis slipper du ben som liknar vita stearinljus.
Ända fram till början av 1900-talet var plagget förbehållet unga pojkar, medan långbyxor betraktades som mer passande för vuxna män. För kvinnor var shorts länge inte att tänka på eftersom de avslöjade på tok för mycket naken hud. Först efter andra världskriget, då många soldater i tropiska områden gick klädda i shorts, har plagget successivt vunnit social acceptans.
Tack och lov kan alla nu för tiden bära shorts (i de allra flesta sammanhang) oavsett om man är vuxen eller barn, kvinna eller man. Ingen behöver längre gå med svett drypande från knävecken under varma sommardagar. Shorts finns nuförtiden i många olika modeller och längder. Ta en titt i vårt utbud och se om du hittar ett par som passar dig.

Filter

Visar 6 produkter
castle