Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Sjöjungfru Rebell Deluxe Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 31920
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
399 kr 799 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Ska partyt hållas på land kan det bli jobbigt för dig som är sjöjungfru. Du har ju inga ben! Hur ska du då kunna dansa och röra dig på dansgolvet? Vi har lösningen: Sjöjungfru Rebell Maskeraddräkt! En förtrollande läcker sjöjungfrudräkt som du kan använda dina ben i!

Sjöjungfru Rebell Maskeraddräkt inkluderar en catsuit i halterneckmodell med läcker korsettliknande överdel i lila och brun samt snygga detaljer såsom fisknätsliknande tyg vid axlarna. Nederdelen är skimrande grön med fiskfjällsmönster med fisknätsliknande tyg snyggt dekorerat kring midjan.

Ingår gör även ett snyggt brunt bälte med spänne i läderimitation och ett matchande bälte för låret med en liten väska på.

Handskar och treudd ingår ej.

  • Finns i storlek: Small, Medium, och Large
  • Inkluderar: Catsuit, midjebälte och lårbälte
  • Material: Polyester och spandex
  • Hög kvalitet

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39343 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle