Visa större bild

Tillbehör

Kundbilder

Sjömansflicka Deluxe Maskeraddräkt

(11 omdömen)
first_saleprice.value: 19920
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
249 kr 399 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Borda ditt skepp och segla världen runt i denna sexiga Sjömansflicka Maskeraddräkt. Den utmanande designen bevisar att det inte bara pirater som har rätt att vistas på de sju haven med maskeraddräkter.

Sjömansflicka Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en kort blå klänning med en vit krage och guldfärgade knappar på framsidan. Klänningen har också ett broderat guldfärgat ankare och färgade detaljer runt halsen. Sist men inte minst ingår även en matchande vit sjömanshatt med ett guldfärgat ankare på framsidan.

Finns i storlek: Small, Medium, Large och X-Large.

Taggar

OMDÖMEN (11)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Julia Linnea Elisabeth för 8 år sedan
  Jag är väldigt nöjd. Den är mycket finare i verkligheten och ärmarna (det blåa) är inte alls lika skrynkliga som på bilden. Skön, snygg och XS passar oss med 32/34 i storlek. En liten varning är att det inte medföljer strumpor (det står i produktbeskrivningen) och dessutom är kjolen väldigt kort (!). Man blir också ganska svettig med tanke på materialet men det gick att fixa med deodorant (Haha!). Jag fick mycket komplimanger under kvällen.
  5 av 5 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Ylva för 4 år sedan
  Lite stor runt ryggen.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen10947 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle