Visa större bild

Skeletthand Örhängen

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
49 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Inget halloweenfirande utan inslag av benrangel! Varför inte köra på ett par läskiga örhängen, föreställandes skeletthänder med stiliga rosetter på i år! Passar perfekt till häxdräkten, onda fe-utstyrseln eller en vanlig svart klänning. Komplettera med ett matchande halsband för en extra skräckinjagande look.

Skeletthand Örhängen är ett par örhängen med bronsfärgade krokar och plasthängen föreställandes vita skeletthänder med svarta leder och rosetter.

Mått händerna: Ca 7x4,5cm (HxB).

Taggar

OMDÖMEN (9)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Emma Viola för 5 år sedan
  Absolut bästa jag köpt! Älskar det och använder dom dagligen
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... sandra för 4 år sedan
  Väldigt söta örhängen, sitter bra, inte tunga, dock lämnar jag inte fullt betyg då ena rosetten trillade av när jag tog ur dem ur förpackningen (samma med halsbandet som ser likadant ut) men det är smältlim det är ihopsatta med så man får förvänta sig sådant, men jag har superlim hemma så det var lätt fixad! Även lite minus på att detlajerna som du sätter in i själva örat är i guldfärg och detaljerna på halsbandet är det silver.
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Yvette för 2 år sedan
  Rosetterna på örhängena lossnade bara genom att plockas ut ur förpackningen. Annars jättecoola även utan rosetter men inte bästa kvaliten då.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28319 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle