skelettnunna-prop-1
skelettnunna-prop-2
youtube video play

Skelettnunna Prop

2 995 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

När dina vänner kommer till din halloweenfest och det första de ser är denna döda nunna som varnar dem att det är försent att vända om, så kommer deras första instinkt vara att springa för sina liv. Dock är det ju som sagt för sent för sådana fasoner, så de får bege sig in på partyt med skräcken krypandes under huden. En mardröm för dem, men ett drömresultat för dig som vill ha årets läskigaste fest!

Skelettnunna Prop är en dekoration som föreställer ett skelett i nunnadräkt. Dens ögon lyser, mun och armar rör på sig, och den säger hotfulla fraser. Mäter ca 95 x 67 x 198 cm. Måste vara ikopplad i eluttag för att fungera, sladd och EU-adapter medföljer. Har onoff-knapp. Tillverkad av polyester, plast och elektronik. 

  • Mått: Ca 95 x 67 x 198 cm
  • Material: Polyester, plast, elektronik
  • Ljud, ljus och rörelse
  • On/Off-knapp finns
  • EU-adapter medföljer
  • Bruksanvisning medföljer