Meny

Skolpojke Maskeraddräkt

249 kr

Välj variant:

Visa storleksguide
 • Sandra
  för 3 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Hejarklacksledare och oskyldiga skolflickor släng er i väggen, för här kommer den ordningsamma skolpojken! Eller, han ser i alla fall ordningsam ut, i själva verket är han förmodligen full av tokiga planer och pojkstreck! Ta på dig denna stiliga kostym och du kan per automatik börja bete dig precis som när du gick i grundskolan. Det bästa är att du helt kan komma undan med det eftersom du "bara spelar" en karaktär. Perfekt för dig som gillar festliga upptåg!

Skolpojke Maskeraddräkt inkluderar en blazer, ett par shorts, ett skjortbröst, en keps och en slips. Blazern är svart och av en enkel modell. Den har en röd krage, 2 st röda knappar framtill samt ett dekorativt märke på bröstet. Shortsen är helsvarta och har resår i midjan för bra passform. Skjortbröstet är vitt med ett rutigt parti. Kepsen har ett matchande, rutigt parti, är röd och svart och har ett dekorativt märke på sidan. Slipsen är svart och fästes enkelt på skjortbröstet. Skor, strumpor och anteckningsblock ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Storlek: One size (vuxen).