death-greyland-film-mask-1
skull-greyland-film-mask-2
skull-greyland-film-mask-3

Skull Greyland Film Mask

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

499,90 kr

Att klä ut sig till en dödskalle brukar vara ganska vanligt, men hur vanligt är det egentligen att klä ut sig med en grym dödskallemask? Nej tänkte väl det. Med denna dödskallemask från Greyland Film kommer du se riktigt död ut... bokstavligt talat och det passar mer än utmärkt på halloween! Denna mask håller extremt hög kvalitet och skaparen har i första steget skulpterat utseendet för att sedan omvandla det till en riktigt tunn och kvalitativ latexmask! Dödligt snyggt!

Skull Greyland Film Mask är en högkvalitativ och snygg mask som är gjord i extra tunn latex så att masken ska sitta helt perfekt för långa maskeradkvällar. Masken är vit och liknar en dödskalle med en rörlig haka så har du lust att prata, ja då rör sig skallens haka i samma takt som du pratar. Coolt! Masken har hål för ögon/näsa/mun vilket gör den väldigt realistisk sen kan du dricka och äta med den på utan problem. Vi rekommenderar en passande dräkt till masken, eller varför inte keep it simple... dra på dig huvan, du blir redan då grymt skräckinjagande! 

Tips: Sitter masken för tight i mun/näsa/ögon kan du enkelt skära upp lite större hål med en nagelsax eller dylikt för bättre passform!

Fakta om Skull Greyland Film Mask:
  • Material: Latex
  • Storlek: One Size (vuxenstorlek)
  • Motiv: Dödskalle/skull
  • Är du allergisk mot latex/gummi? Vi avråder dig starkt från att använda denna mask!

Observera
: Masken och modellen på bilden är helt oredigerad! 
Art.nr 46272-1

Omdömen

0

Frågor & svar

0

Taggar