small-pong-slingshot-battle-1
small-pong-slingshot-battle-2
small-pong-slingshot-battle-3
small-pong-slingshot-battle-4

Small Pong Slingshot Battle

499 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Vi presenterar nu det sjukaste festspelet du någonsin sett – Small Pong! Detta spel är en ny och liiite bättre version av det klassiska Beer Pong-spelet där det gäller att skjuta i bollen i muggen istället för att kasta. På varje sida av bordet finns en liten slangbella som du använder för att skjuta bollen ner i motståndarens kopp. Ett utmärkt spel om ni hellre gillar shots än öl! 

Small Pong Slingshot Battle är ett superroligt festspel som innefattar en spelplan i trä som inkluderar 22 stycken koppar, en boll som sitter fast i ett snöre (ni behöver aldrig tappa bort bollen) samt två stycken slangbellor på varsin sida. I Small Pong gäller exakt samma regler som i Beer Pong, bara det att man använder en slangbella som "kastredskap" istället för handen.

  • Material: Trä, plast
  • Volym: 4 cl (varje mugg)
  • Antal muggar: 22 stycken
  • Antal bollar: 1 stycken (fast i ett snöre i mitten av planen)