Visa större bild

Kundbilder

Smetdispenser

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 13
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Hur irriterande är det inte att ta ut plåten ur ugnen och mötas av OJÄMNA MUFFINS?! Det är nog det värsta som finns när man ska duka upp snyggt till ett kalas och inse att varannan muffin är mindre eller större än de flesta andra. Då blir det ju inte symmetriskt! Lugn, här har du lösningen.

Smetdispenser hjälper dig att potionera exakt rätt mängd smet ner i formen innan gräddning så att alla dina små bakverk bli jämnstora.
Behållaren rymmer 900 ml och har ett handtag på vilket du trycker för att öppna behållarens öppning i botten. Släpp handtaget för att stänga det igen. Busenkelt!

Taggar

OMDÖMEN (19)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Claudia för 4 år sedan
  Kanon grej super bra när man bakar
  11 av 12 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Emma Ida Elisabeth för 3 år sedan
  Den var super bra, men det stod ingenstans att den inte gick att diska i maskinen, silikonen som sitter nedtill där smeten kommer ut, men den funkar än
  9 av 9 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Håkan för 3 år sedan
  Jag fick en exakt likadan i julklapp för 3-4 år sedan. Den har fungerat jättebra men så hände nånting märkligt. Vi hade som vanligt handdiskat den och ställt den i diskhyllan. Ett par timmar senare hörde vi en smäll från köket. Det lät nästan som när man krossar ett glas. Då hade det genomskinliga handtaget gått av och låg bredvid. Det fanns ingenting annat i diskhyllan som kunde ha ramlat på den. Troligen spänningar i plasten. Eftersom vi tyckte om den och den hade fungerat så bra köpte vi denna och hoppas att den får leva längre.
  4 av 6 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen33227 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle