Visa större bild

Sminkpensel för Gamlingar

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 18
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ju äldre man blir, desto mer märken i ansiktet vill många dölja. Att sitta och försöka finjustera varje liten rynka eller missfärgning kan ta en evighet, och som gammal är tid inte det man har allra mest av. För att göra arbetet snabbare och kunna komma iväg till barnbarnen så är det lika bra att bara dra den stora penseln över ansiktet, och så var sminkningen löst.

Denna Sminkpensel för Gamlingar är en härlig skämtartikel som kommer få alla de som fyller gammalt att kikna av skratt. Med denna sminkpensel, som liknar en stor målarpensel, går det snabbare att täcka ansiktet och dölja missfärgningar och små rynkor.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... maja för 8 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen40070 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle