Visa större bild

Kundbilder

Sminkset Djävul

(6 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 5520
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
69 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Komplett djävuls sminkset med tillhörande sminkpalett (med färgerna röd, brun, gul och svart), svamp, pensel, horn och klister. På baksidan av förpackningen finns instruktioner hur du steg för steg sminkar dig till en djävul. Sminket går lätt att tvätta bort med tvål och vatten.

Taggar

OMDÖMEN (6)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Hanna för 4 år sedan
  Sminket räckte till hela ansiktet utan problem. Den bruna färgen för skuggningen såg bara kontig ut, så pojkvännen använde enbart svart runt ögonen och resterande av ansiktet blev rött. Hornen fick vi limma fast med lite ögonfranslim (rekommenderas!), då de medföljande dubbelklisterlapparna inte höll så bra, speciellt inte efter lite svettande i pannan. De satt dock, tack vare franslimmet, nästan hela kvällen.
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Ivan för 3 år sedan
  Över förväntan. Hornen går inte att sätta fast med medföljande klisterlappar. Köpte med latex för att sätta fast dem, vilket gav projektet ett toppenresultat.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen11968 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle