Visa större bild

Snacksskålar Gula Randiga

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
29 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

De här fina skålarna i papp kan användas vid en mängd olika tillställningar. Använd dem som presentpåsar på ett företagsevent eller fyll dem med snacks, godis och gärna en liten present och dela ut dem till dina gäster på födelsedagskalaset. De kan även användas som ett kul inslag när du ska duka upp ett snyggt kalasbord och självklart till popcorn på filmkvällen!

Snacksskålar Gula Randiga inkluderar fem stycken snacksskålar i papp. Skålarna är randiga i gult och vitt och har en fin vågig kant. De är 3,8 x 6,3 x 13,4 cm stora.

Säljs i 5-pack.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Hilde M R för 2 veckor sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen56961 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle