Till toppen
Startsida > Maskerad > Smink > Sminkset > Snazaroo Ansiktsfärgsset Halloween
Visa större bild

Snazaroo Ansiktsfärgsset Halloween

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Halloween innebär inte bara läskiga kläder, utan för att få det riktigt coolt och effektfullt kan man även kombinera outfiten med en läskig ansiktsmålning. För att få till ett fasansfullt och skräckinjagande ansikte som skrämmer slag på hela familjen erbjuder vi alla redskap just här. Med detta set kan varje minsting i familjen få ett helt nytt ansikte, samtidigt som ni har riktigt roligt tillsammans.

Snazaroo Ansiktsfärgsset Halloween består av vattenbaserade färger som passar perfekt att använda i ansiktet. Setet innehåller en steg-för-steg målarguide, 8 x 2 ml färger (vit, svart, röd, mörkgrön, orange, mörkgrå, mörkbrun och lila), en sminkpenna och en sminksvamp. Färgerna räcker upp till ca 50 ansiktsmålningar.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Sarah för 1 år sedan
    God kvalitet
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen42621 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle