Snazaroo

Vem vill du förvandla dig till idag? En tiger, en pirat eller kanske en älva? Valet är fritt och med ansiktsfärger från Snazaroo är det fixat på ett kick! Hos Partykungen hittar du både burkar och ansiktsmålningskit i massor av spännande nyanser, liksom glittergel och ansiktskritor i regnbågens alla färger. Kritorna levereras i flerpack med olika teman och färgkombinationer – från Halloween till fantasy och äventyr.

Vi har även kompletta kalaspaletter med steg-för-steg-instruktioner, samt lösa penslar, svampar och smarta sminkstenciler med färdiga motiv som gör det superenkelt att få till en snygg applicering. Även dessa finns i flera varianter, inklusive pirater, djur, natur, sagofigurer och Halloween. Snazaroo gör också professionella ansiktsmålningsboxar med mängder av färger, glitterprodukter, penslar och tillbehör – perfekt för större barnkalas, tivolin och marknader.

Snazaroo grundades i engelska Somerset 1989 och det är fortfarande där som all produktion sker. Företaget erbjuder högpigmenterade kropps- och ansiktsfärger i drygt 50 nyanser och tre texturer – klassisk, glitter och metallic. Färgerna är tillverkade av noga utvalda ingredienser som är snälla mot huden och lätta att ta bort. Den vattenbaserade formulan är fri från parfymer, parabener, MIT/CMIT och nanokemikalier. Och givetvis är inga av Snazaroos sminkprodukter testade på djur.
Läs mer