south-park-kyle-maskeraddrakt-77553-1
south-park-kyle-maskeraddrakt-77553-2

South Park Kyle Broflovski Maskeraddräkt

499 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Visa storleksguide

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Ta chansen och hoppa in i South Parks tecknade sjuka värld iklädd denna galet coola Kyle-dräkt! En mycket mer angenäm karaktär att vara istället för stackars mumlande Kenny som kilar vidare varje dag. Det kan inte vara så skoj att missa allt kul jämt. Men inte när du är Kyle! Och vi lovar att du kommer göra succé på maskeradfesten.

South Park Kyle Broflovski  Maskeraddräkt är en helkul maskeradkostym i fleece som får dig att se ut som Kyle Broflovski från South Park. Medföljer gör en overall med orange överdel och gröna byxor, vantar och en stor välgjord Kyle-mask som gör din look autentisk. Masken är av mjukt material och täcker endast ditt ansikte, och sitter på plats med resårband runt ditt huvud. Vantarna är fastsydda i ärmarna men kan enkelt vikas ner så du får händerna fria. En perfekt kostym att ha på maskerader med TV eller cartoon som tema!

  • Material: 100% Polyester
  • Inkl. Overall med fastsydda vantar i fleece och en stor Kyle-mask
  • Skor ingår ej!
  • Finns i storlek: Small, Medium, Large och X-Large

Detta är en officiellt licensierad South Park™ produkt.