Till toppen
Visa större bild

Sovmask Skrivbar

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 8
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Detta är den perfekta masken för dig som inte riktigt kan sova när det är lampor tända runt om kring dig, typ på ett flygplan. Så varför inte skriva ett riktigt förbannat meddelande på masken, och sedan sätta på sig den? Då håller du både medresenärer och störiga ljus borta. Perfeeeeekt!

Sovmask Skrivbar är en rolig sovmask som passar lika bra att bära i din vanliga säng som på flyget. Masken är tillverkad i polyester men har en whiteboard-platta över själva ögonen så att du skall kunna skriva och sudda ut dina egna meddelanden. Whiteboardpenna medföljer givetvis. Vi på Partykungen tar inget som helst ansvar över dina "förbannade" meddelanden! 

  • Material: Polyester
  • Antal: Styckvis (1-pack)
  • Sovmask och whiteboardpenna medföljer
  • Justerbart spännband bakpå

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen51859 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle