Sovmasker

Har du svårt att mörklägga sovrummet ordentligt? Eller sover du med någon som inte vill ha det så mörkt som du föredrar att ha det? Då kan masker som sitter skönt mot ansiktet vara en lösning på dilemmat. Om du beställer masker online från oss på Partykungen kan du lugnt räkna med att de är bekväma och inte har några band som skaver.

Om du behöver ta en tupplur mitt på dan eller befinner dig i midnattsolens land där det aldrig blir ordentligt mörkt på sommaren så är masker helt suveräna. Det är ett hjälpmedel som gör så att din sömn inte påverkas lika mycket av om det är ljust eller mörkt ute. Med masker spelar det heller ingen roll om du befinner dig i en miljö där du inte kan släcka lamporna bara för att du behöver sova. Masker ger dig kontroll helt enkelt. Många som haft problem med sömnen länge kan få god hjälp med masker eller ögonbindlar. Det är givetvis mycket bättre om man kan lösa sina problem med sömnen genom att köpa masker online istället för att be en doktor om att få insomningstabletter på recept.

Masker är en klassiker på flyget och kan även komma till pass när det gäller andra färdmedel om du reser länge eller på natten. Masker hjälper dig att skärma av omgivningen så att du kan gå in i din egen bubbla och du slipper ha vasst ljus i ögonen. Även om du inte tänkt sova utan bara behöver vila lite är det väldigt smart att använda en ögonmask. Den bidrar till att ta bort distraktioner. Att bära ögonmask är också en mycket tydlig signal att du vill vara ifred. Ingen kommer att ta kontakt med dig och förhoppningsvis tar de mer hänsyn när någon i närheten vill sova. Att sjunka in i en ljudbok samtidigt som du använder en skön mask är också en upplevelse helt i sin egen klass och något vi rekommenderar varmt. Oroa dig inte för hur du ser ut. Våra masker är coola!

Självklart måste vi även nämna att masker och ögonbindlar har fler användningsområden än de uppenbara. Många klassiska lekar bygger på att någon eller flera av deltagarna har förbundna ögon. Visst kan man använda en halsduk eller trä en mössa över huvudet men med ögonmasker blir det ännu roligare att leka till exempel blindbock. På företagsevents eller på tu man hand mellan två personer kan masker och ögonbindlar användas i olika förtroendeövningar. Du har väl sett 50 Shades of Grey…?

Ögonmasker ska vara bekväma! Om det känns lite konstigt den allra första gången du testar en så kommer du snabbt att vänja dig. Våra ögonmasker ligger lagom tätt mot huden så att det verkligen blir mörkt men utan det blir för varmt.

Vi på Partykungen har plockat in billiga masker som fungerar perfekt. Se till så att du har en redo nästa gång du reser eller om du tror att du skulle kunna sova bättre än du gör genom att använda en.
Läs mer