Spindelnät

Med dekorationer i form av spindelnät kan du uppnå en skrämmande och dramatisk men samtidigt ganska snygg effekt! Fladdrande spindelnät är något som kommit att förknippas med mörka rum i hemsökta hus och andra ljusskygga miljöer. Spindelnät är också en slags föraning om att något lömskt lurar i hörnen! Helt perfekt om du ska anordna ett halloweenparty eller en annan tillställning av det lite läskigare slaget. Ytterligare en bra sak är att det går väldigt fort att dekorera med snygga spindelnät. Det är inte så konstigt att spindelnät blivit en succé hos oss på Partykungen.

Flera av våra förpackningar med spindelnät har en eller flera medföljande spindlar som du kan placera fritt över nätet. Du kan givetvis också köpa lösa spindlar och botanisera bland övriga spindel-dekorationer i vårt utbud. Spindlar och spindelnät är som sagt mycket effektfulla på halloween eftersom många känner en primitiv rädsla för dessa små varelser. Vad sägs om att ta fasta på det och fästa spindeldekorationer i taket, kanske där gästerna sitter och äter. Det skapar en illusion av små monster som närsomhelst kan falla ner över deras huvuden.

Förutom de karaktäristiska näten så spinner spindlar in sina offer så att de alltid har mat hängandes i sina nät när de blir hungriga. På så sätt kan ett spindelnät liknas vid ett slags makabert skafferi. Detta är något som vi på Partykungen har full koll på. Du hittar därför flera dekorationer med spindeltema som är just spindelkokonger där spindelns offer sys in levande. Spindelägg är en annan, lagom vidrig spindelaccessoar som påminner om att det närsomhelst kan välla fram tusentals minispindlar i ett rum med mycket spindelväv.

Vi har spindelnät i storpack som hjälper dig snabbt och enkelt kan omvandla ett helt rum eller en festlokal. Spindelnät i form av dekorationer är ett suveränt sätt att skapa rätt stämning på ett billigt och enkelt sätt. För några tior kan du åstadkomma en förändring som verkligen kommer att väcka en wow-känsla hos alla som får uppleva ditt verk. Det är så tacksamt att arbeta med våra spindelnät att du även kan arrangera överraskningsfester på nolltid. Tänk dig att någon försvinner iväg på ett ärende. En kort stund senare, när vederbörande kommer tillbaka, är ett rum helt förvandlat. På så sätt kan spindelnät fungera som en rolig skämtsak och inte bara som en stämningsfull festdekoration. Man kan nästan inte få för mycket spindelnät!

En annan specialare för dig som kanske inte vill ösa på med stora mängder spindelnät är nät med belysning. Ett sådant kan du placera strategiskt i ett rum med dunkel belysning och vara säker på att alla kommer att se det.

Spindelnät passar inte bara i hörnen och i sjok runt föremål i dammiga rum med knarrande golv. De riktigt stora spindlarna behöver såklart större spindelnät för att kunna tassa omkring ljudlöst på trådarna i väntan på nästa offer. Vi har spindelnät i jätteformat som är tänkta för utomhusbruk. Det kommer väl till pass på skräckfester ute i trädgården eller som stämningsskapande rekvisita som gästerna ser redan när de närmar sig huset inför ditt party på halloween.

Även superhjälten Spindelmannen och hans fans uppskattar dessa nät som klarar både väder och vind. Spindelmannen har blivit en så populär figur att många arrangerar barnkalas med spindelmannen-tema. Då behövs det spindelnät!

Det är alltid bra att ha några påsar spindelnät liggandes hemma, hellre det än riktiga spindelnät i hörnen! Men skulle du få oväntat besök och inte orkar städa innan passar det ju utmärkt att bara slänga ut lite spindelnät och säga att du testar dekorationen för nästa fest!
Läs mer