Visa större bild

Star Wars Darth Vader Morphsuit

first_saleprice.value: 35920
first_price.value: 55920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
449 kr 699 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Anakin Skywalker var en gång i tiden en kreativ och snäll pojke med en lovande framtid som mekaniker eller jediriddare. I och med att han valde att bli jedi så förvrängdes hans godhet till ondska och han tog med hjälp av sina enorma krafter över galaxen av ren jävulskap. Allt för att reta de goda jediriddarna.
Nästan alla känner vi till historien om Stjärnornas Krig och Darth Vaders förflutna som slav på Tatooine. Men vem hade kunnat ana att den söta lilla pojkens öde skulle bli som maskeraddräkt på ett halloween-party? Ingen!

Star Wars Darth Vader Morphsuit är en extremt elastisk helkroppsdräkt som kan töjas upp till sex gånger sin ursprungliga storlek. Materialet är fullt av små, små hål som gör det möjligt för dig att både se, höra och till och med dricka genom dräktens tyg. Det innebär att du inte behöver ta av dig dräkten mer än nödvändigt undertiden du är på festen, galan eller mässan.
Ladda ner Morphsuit appen för häftiga effekter till din nya Darth Vader Morphsuit.

 • Finns i storlek: Small, Medium, Large och X-Large
 • Inkluderar: Helkroppsoverall med huva
 • Material: 87% Polyester och 13% Spandex
 • App för Android och iOS.

Detta är en officiellt licensierad Morphsuits™ produkt.

Taggar

OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Jenny för 1 år sedan
  Dock liten i storleken kan jag tycka å något genomskinlig baktill.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Joonas Luukkainen för 11 månader sedan
  Ihan kiva asu, hankala vaan saada yksinään päälle.XL oli loppu ja otin L kokoisen mutta oli ehkä liian nafti (178cm pituus). Naamaosa painoi nenää kasaan (pitkähkö nenä) sen verran että pidempään päällä ollessa alkoi olemaan kivuliasta. Muuten kiva asuste, ostin myöhemmin Darth Vader naamarin ja käytän sitä puvun kanssa.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (1)

Frågor & Svar

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.
 • Ingår den hjälmliknande hatten? Finns den modellen av cape i ert sortiment? Hittar inget av dom när jag själv letar nämligen.
  Svar: Star Wars Darth Vader Morphsuit Inkluderar: Helkroppsoverall med huva. Capen på bilden ingår ej. Vi har andra capes som kanske skulle passa? Exempelvis Cape med Huva som du hittar här:http://www.partykungen.se/cape-med-huva.html
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28032 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle