stolpe-halloween-med-ljus-3

Stolpe Halloween med Ljus

499 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

 • Linda
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  1 av 7 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

När mörkret faller så kan det vara mysigt att ta fram trädgårdsbelysningen för att få en mysig stämning kring ditt hem, eller så vill man skapa en läskig atmosfär på halloween med hjälp av läskiga dekorationer för att sätta skräck hos grannskapet. Då är denna stolpe den ultimata prylen att ställa fram när årets läskigaste högtid väntar runt hörnet!

Stolpe Halloween med Ljus är en grå och batteridriven frigolitstolpe med olika skelettmotiv som kan användas både som trädgårdsdekoration och stämningshöjare inomhus på halloweenpartyt. Två plastspett ingår så att du kan sätta fast stoplen i marken utomhus. Stolpen är 62 cm hög och levereras osorterat vilket innebär att det blir en överraskning vilken av de kusliga stolparna du får hemskickad till dig.

Batterier ingår. 

Observera att att endast 1 stolpe medföljer.