Visa större bild

Stolsöverdrag Silver

first_saleprice.value: 3920
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
49 kr 99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Med snygga stolsöverdrag kan du förvandla vanliga tråkiga stolar till riktiga feststolar. Du trär enkelt över överdragen på stolarna och sedan är det klart. Snabbt och smidigt! Det här silverfärgade överdraget passar perfekt till stora fester som bröllop och födelsedagskalas men också till mässor och konferenser.

Stolsöverdrag Silver inkluderar ett silverfärgat stolsöverdrag i spandex (elastan) som snabbt och enkelt träs över en stol. Överdraget kan maskintvättas i kallt vatten tillsammans med liknande färger men kemtvätt rekommenderas. Överdraget ska inte strykas, bara torktumlas på låg värme. Stolsöverdraget ska inte komma i närheten av öppen eld.

Säljs styckvis.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54806 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle